Piroska Apartmanház

 

ZALAKAROS, GESZTENYE U. 27.

HÁZ VAGY APPARTMANOK KIADÓK!

Tisztelettel és szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt a honlapunkon. Pihenni- és gyógyulni vágyó kedves vendégeinket szívesen fogadjuk a családias, igényesen berendezett lakosztályainkban, korra való tekintet nélkül. Üdülőnk különösen ideális családok, nagyobb baráti társaságok részére (10-12 fő)
Az épület a sokunk által kedvelt, immár világhírű gyógyfürdőtől mintegy 4-5 percnyi kényelmes sétával elérhető, csendes, nyugodt környezetben, Zalakaros egyik legkedveltebb részén, egy zsákutcában fekszik. Itt sok a szép ház, sok a zöld és barátságosak az emberek.
A következőkben, felvillanó képek segítségével szeretnénk bemutatni az üdülőt, amely kettő külön bejáratú apartmanból és szuterénból áll.

A tetőtéri lakosztályban három kétágyas hálószoba, kettő wc, fürdőszoba (tusoló kabin, fürdőkád), egy étkezőkonyha és egy balkon található. Extrák javítják a komfortot: Padlófűtés, televíziók, padlószőnyegek.

 

 

A középső szinten kettő kétágyas hálószoba, tágas nappali (televízióval, kényelmes fotelokkal, kettő fő részére igény szerint fekvőhely kialakítható), étkezőkonyha és kettő terasz alkotja a lakosztályt. Igen kedvelt a déli oldalon levő tágas terasz.A ház udvarát részben zöld gyep alkotja, mely gyerekek számára különösen alkalmas mozgástér.

Az udvar egy része burkolattal ellátott, amely közlekedésre és parkolásra használatos. Öt személykocsi számára kényelmes, biztonságos elhelyezést nyújt. Ezenkívül, egy kocsi részére, igény szerint egy külön zárható garázs is rendelkezésre áll. Az udvar is bekerített és zárható.

 

A ház télen és nyáron üzemeltethető, gázzal működő padlófűtés teszi ezt lehetővé.

Áraink kedvezőek, megegyezés szerintiek. Figyelembe vesszük a vendéglétszámot, a tartózkodás idejét, szezonalitást, a gyerekeket, illetve nyugdíjas kort. Engedményt szoktunk adni. Irányár 3000,-Ft / fő.

 

A sármelléki repülőtérre érkező vendégeinket és csomagjaik szállítását Zalakarosra vállaljuk.

 

Ezen rövid kis ismertető után reméljük, hogy szállásszolgáltatásaink minősége és áraink meggyőzték Önt arról, hogy

„Ha bennünket választ, jól választ!”,

és egy kellemes nyaralást tölthet el nálunk.

Szeretettel és tisztelettel várunk minden érdeklődőt. Legyen a vendégünk!

A következő módon vagyunk elérhetők:

Dr. Horváth Ferenc

H-8840. Csurgó, Virág u. 8.

Telefon: +36 82 / 471-250

Mobil: +36 30 / 311-61-15

Fax: +36 82 / 471-250

e-mail: ferenchorvathdr@t-online.hu